“Gelecek sene birinciyiz”

“Gelecek sene birinciyiz”Kurumlar Vergisi’nde Hatay’da 2. lik koltuğuna oturan Egemen İnşaat sahibi Süleyman Çelik’i ziyaret eden Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu, firmanın bölgemizin önemli kuruluşlarından biri olduğunu söyledi. Ziyaretten büyük onur duyan Egemen İnşaat sahibi Süleyman Çelik, ise vergi vermenin önemini vurguladı
İskenderun’da faaliyet gösteren ve Kurumlar Vergisi’nde Hatay 2.si olan Egemen İnşaat’ı Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu, ziyaret ederek işletme sahibi Süleyman Çelik’i başarılı çalışmalarından ötürü plaket takdim ederek onurlandırdı.
İskenderun’daki işletmelerimiz ödedikleri vergilerle yüz akımız olmaya devam ediyorlar. Kentimizde başarı çalışmalarını ödediği vergilerle süsleyerek Kurumlar Vergisi’nde Hatay’da 2. lik koltuğuna oturan Egemen İnşaat’ın sahibi Süleyman Çelik’e vergi yükümlüğünü yerine getirdiği için Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu onure etti.
Bu ziyaretin kendisini onurlandırdığını kaydeden Egemen İnşaat sahibi Süleyman Çelik, vergi vermenin insanın yapacağı en güzel hizmet olduğunu belirtti. Önümüzdeki yıl yapacakları çalışmalarla mutlaka birinci olacaklarının altını çizen Egemen İnşaat sahibi başarılı iş adamı Süleyman Çelik, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu’ya teşekkür etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu ise vergi vermenin öneminden bahsetti. Verginin bu ülkenin tek kazanç kapısı olduğunu ifade eden Başkan Dumlu, vergi vermek gibi kutsal bir görevi yerine getirmenin çok büyük bir anlam ifade ettiğini kaydeden Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu, Egemen İnşaat’ın bölgemizin önemli kuruluşlarından biri olduğunu özellikle vurguladı. Dumlu konuşmasının ardından Egemen İnşaat sahibi Süleyman Çelik’e plaket takdim ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.