Kar İskenderunluyu heyecanlandırdı

Kar İskenderunluyu heyecanlandırdıİskenderun’da önceki gün gece devam eden şiddetli yağışlar sabaha karşı yerini kar yağışına bıraktı. İskenderun’da uzun yıllardır ilk kez şehir merkezinde bu kadar karın tuttuğunu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Dün sabah erken uyanan İskenderunlular birçok kişi özellikle araçlarının üzerinin kar kaplamasından dolayı şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Yüksek yerlerin tamamında kar gözlerinken, şehir merkezinin birçok bölgesi ve Karaağaç tarafında ise kar etkisini daha fazla gösterdi.
İskenderun Belediyesi önünde bulunan yeşil alanın beyaza bürünmesi ile birlikte belediye personeli ve vatandaşlar sevinçle hatıra fotoğrafı çektirmek için bir birleriyle yarıştılar. Bazı vatandaşlar ise, “ İskenderun’da ilk kez kar görüyorum süper” ifadelerini kullandı.
Bir vatandaş ise kar görmenin heyecanıyla yaptığı açıklamada, “34 yaşındayım. İlk defa karın şehir merkezinde bu kadar çok olduğunu gördüm. Çok güzel bir görüntü” dedi. Bu arada İskenderun’a 38 yıl aradan sonra ikinci kez kar yağdı.

Önceki İçerik“Şamar oğlanına döndük”
Sonraki İçerikÇöp fabrikası ‘çöpe’ mi gitti!?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.