Gençlik ve Spor İl Müdürü Taşkın

Gençlik ve Spor İl Müdürü TaşkınGençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, İskenderun’a gelerek basın mensupları ile tanışma fırsatı bulmuş ve koyu bir sohbet etme imkânı yakaladık.
Bizlerde fırsat bu fırsat diyerek İskenderun’un tüm sıkıntılarını il spor müdürümüz Taşkın’a anlattık.
Çünkü yıllardır İskenderun sadece Antakya il müdürü olan kişilerin gazabına uğramış ve İskenderun olarak hizmet almakta çok zorlanmıştı.
Tüm kurum ve kuruluşlarında aynı sıkıntıları zaten yeni il müdürü Taşkın’a da gitmiş ve tüm konuları yakından bildiğini ve İskenderun olarak hiçbir şeyi merak etmememiz gerektiğini söyledi.
Sevgili gençlik ve spor il müdürümüzle sohbet ederken onun anlattıkları samimi ve inandırıcı geldi.
Kentimiz ile ilgili önemli projelerini paylaştı. İskenderun sanırım artık üvey evlatlıktan çıkacak, iki kalbin yarısı olacaktır. Zaten müdürüm konuşurken, bazı sıkıntıların olduğunu ve çözülmesi gereken konuların acilen çözüleceğini de söyledi ve bu güne kadar bir çok acil ihtiyacı kendi imkanları dahilinde çözdüklerini belirti.
Tabi il müdürü olduğunuz zaman merkezden hariç kaç ilçeniz varsa bunların da sıkıntılarını ve sorunlarını yakından takip etmek ve çözmek durumdasınız.
Yaptığım sohbet beni gayet net bir şekilde tatmin etti. Bundan sonra ise sevgili müdürümüzün vermiş olduğu ve yapacağı çalışmaları yakından takip etmek İskenderun ile ilgili bir sorun ve sıkıntı olduğunda ise direk kendisine hatırlatacağımı da buradan belirtmiş olayım.
Trabzonludan da bu beklenir
Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın Trabzonlu.. Eee o zaman sorun yok. Hakkı da adaletli bir şekilde dağıtacaktır. Ben Trabzonlulardan hep bunu beklerim.
İskenderun Lisesi
İskenderun Lisesi yine kendine yakışır biçimde İskenderun şampiyonu olarak Hatay şampiyonluğunu kazanmak için son viraja girdi. Yıllardır İskenderun Lisesi Türkiye’de kentimizin adını başarılarla duyurmanın çabası içerisinde oldu ve zaman zaman da bu başarıyı olumsuz imkânlara rağmen gösterdi. Çalışmaları İskenderun lisesinde antrenman yapan futbol takımı şimdi başarısına bir yenisini daha eklemek için mücadelesini sürdürüyor.
Spor Toto 3. Ligi’ndeki temsilcimiz İskenderun spor Pazar günü Kahramanmaraş deplasmanında üç puan mücadelesi verecek. Oynayacağı bu maçtan alacağı üç puan ya da bir puan takımın ligde daha rahatlamasını tam sağlamış olacak. Bu geçtiğimiz hafta oynanan Arsin maçında taraftarların şiddetli desteklerinin bu haftada süreceğini düşünüyorum.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.