Başkan Altan ‘hizmette’ sınırları aştı!

Başkan Altan ‘hizmette’ sınırları aştı!Başkanı Bekir Altan, sadece Payas değil, Dörtyol halkından gelen taleplerle de ilgileniyor. Yıllardır Payas’ta ve bölgede yaptığı başarılı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, halkın sıkıntılarını paylaşıyor, çözüm yolları arıyor.
Söz konusu halkın talep ve beklentileri olunca Dörtyol’a kadar uzanan bir coğrafyaya da sahip çıkan Başkan Altan, hizmette sınırları zorluyor.
Geçtiğimiz günlerde Dörtyol’dan gelen bir heyetin talepleri hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Altan, her türlü olumsuzluğun karşısında durduklarını, ‘hakkaniyet’ ölçüsü dahilinde çözüme odaklandıklarını söyledi. Ziyarette, konu İsdemir’den kaynaklanan sorunlardı.
Gelen misafirlerin birçoğu İsdemir’den emekli veya bir şekilde uzaklaştırılmış kişilerdi. Tepkili olmaları nedeniyle, Başkan Altan’dan bu konuda kendilerine destek olmalarını talep ettiler.
Belediye Başkanı Bekir Altan, ‘Halkımın sıkıntısı benim sıkıntım. Ortada yanlış giden birşeyler varsa, takipçisi olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kaldı ki, İsdemir’in bölgeyle yeterince ilgi göstermediğini, işçi seçimi konusunda duyarlı olmadığını görüyoruz. Çalışanların sadece ‘maaş al, çalış’ mantığıyla çalıştırılması bizleri üzüyor. İsdemir’in çevre kirliliğine duyarsız kaldığını da gözlemlemekteyiz. Sosyal anlamda da bölgede hiçbir faaliyetleri yok. İsdemir idaresi, sanki sadece para kazanmak için çabalıyor şeklinde bir izlenim bırakıyor. Soruyorum, İsdemir’in çevre insanına gerekli önemi göstermesi ve çalışanların sağlığına duyarlı yaklaşması gerekmiyor mu? İçiniz rahat olsun, endişeye kapılmayın. Bize ulaşan her sıkıntınızın takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İsdemir’in bu konularda hassas olması yönünde mücadelemiz her alanda devam edecektir” diye konuştu.
Dörtyol’dan gelen heyet, bu konulardaki hassasiyeti ve duyarlılığından dolayı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a teşekkür ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.