Böyle güzel şehre, Güzel hizmetler gelecek

Böyle güzel şehre, Güzel hizmetler gelecekHatay Gençlik ve Spor Müdürü Emrullah Taşkın, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma fırsatı buldu.
Hatay Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevine yeni gelmesinden dolayı bir türlü İskenderun basınıyla bir araya gelemediğini vurgulayan Taşkın, cemiyet binasında kendisini bekleyen basın mensuplarıyla tek tek selamlaştı.
İl spor müdürü Taşkın yaptığı açıklamada, “İskenderun’da olmaktan ve sizlerle tanışmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Birçok kez buraya geliyorum ama bir türlü sizlerle tanışma fırsatı bulamadık. Bu ziyareti daha önceden önemine istinaden belirledim. Göreve geldiğim günden bu yana Hatay ilimize ekibimizle birlikte ciddi projeler kazandırmaya çalışıyoruz.
Hiçbir ilçe ayrımı yapmadan tüm bölgeye hizmetleri adalet içinde dağıtarak çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.
İskenderun’un denizi ve turizm dalında elinde bulundurduğu potansiyelle muhteşem bir yer olduğunu kaydeden Hatay Gençlik ve Spor Müdürü Emrullah Taşkın, “ Bu güzelliğe güzel hizmetlerin gelmesi şart. Bizde çalışma arkadaşlarımızla birlikte tüm ilçelerimizin eksikliklerini çıkartarak bu sorunların çözülmesini istiyoruz. Çalışmalarımızda hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz” diye konuştu.
Müdür Taşkın açıklamalarının devamında, “İskenderun için gerçekten çok önemli projelerimiz var. Şu anda basınla paylaşacağım konular değil! Ancak tam çalışma bitsin valimiz, bakanımız bu konuda sizlere gerekli çalışmaları bildirecekler. Ama şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki; İskenderun’a güzel projeler gelecek” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerik“Bizim sorunumuza kalıcı çözüm bulun”
Sonraki İçerikSahil bulvarı fırtınaya teslim
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.