İKEM İlköğretimde de basketbolda Şampiyon..

İKEM coştu bir kere!

İKEM İlköğretimde de basketbolda Şampiyon..İlköğretim okulları arası erkekler basketbol il final maçı Doğuş Koleji ile İskenderun Özel İKEM Koleji arasında oynandı. Maçı açık ara kazanan Özel İKEM Koleji birer gün ara ile ikinci şampiyonluk coşkusu yaşadı.
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2011-2012 eğitim ve öğretim dönemi İlköğretim okulları arası basketbol final maçı Antakya Spor salonunda yapıldı. Özel İKEM Koleji ile Antakya Doğuş Koleji arasında oynanan final karşılaşmasını İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, İKEM Koleji Kurucu Genel Müdür Levent Yılmaz, eşi Heyecan Yılmaz, İlköğretim Bölümü Müdürü Emine Çirkin, Hatay İl Basketbol Temsilcisi Banu Mursal, her iki okuldan öğrenci topluluğu da izledi.
İskenderun Temsilcisi İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Haluk Kaynak yönetimindeki erkek basketbol takımı ilk periyottan itibaren rakibi Doğuş Koleji üzerinde ağırlığını hissettirdi. Tüm periyotlarda üstün oynayan ve Antakya’da Doğuş Koleji’ni 45-69’luk bir skorla yenerek finale adını yazdıran İskenderun ekibi İlköğretim okulları erkekler Hatay İl şampiyonluğu kupasını da kazandı. Hatay İl Milli Eğitim Spor Koordinatörü Garbis Harputluoğlu, final maçını kazanan İKEM Koleji İlköğretim okulu takımını kutlayarak, ili büyük bir başarıyla temsil edeceğine inandığını söyledi. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu da, sporun insanları birlik ve kardeşlik olgusu içerisinde birleştirici bir özelliği olduğunu vurgulayarak “İlköğretim okulları arası Hatay şampiyonu olan Özel İKEM Koleji takımını ve başarıda emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
Düzenlenen kupa töreninde İskenderun İlçe Mili Eğitim Müdürü Keleşoğlu İl ikincisi ve şampiyon takımı kutlayarak kupalarını takdim etti.

Önceki İçerikGelişim Hastanesi, Özel Deniz Cerrahi tıp Merkezi’ni de bünyesine kattı
Sonraki İçerikMenteşoğlu ailesi yasta!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.