Gelişim Hastanesi, Özel Deniz Cerrahi tıp Merkezi’ni de bünyesine kattı

Sürekli değişim ve gelişim sloganıyla bölge insanına layık olduğu kalitede sağlık hizmetini vermek gayretini sürdüren Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, Özel Deniz Cerrahi tıp Merkezi’ni de bünyesine kattı..

Sağlıkta ‘GELİŞİM”!

Gelişim Hastanesi, Özel Deniz Cerrahi tıp Merkezi’ni de bünyesine kattıİskenderun Körfezi’nin en güçlü sağlık kuruluşlarından birisi olan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, geçtiğimiz yıl bünyesine kattığı Özel Renin Tıp Merkezi’nin ardından bu kez de Özel Deniz Tıp Merkezi’ni de bünyesine katarak sağlık alanındaki değişim ve gelişim hedefine emin adımlarla ilerliyor.
Büyütülen acil servis, yeni açılan bölümler, uygulamada yaşanan tüm aksaklıkların giderilmesi için yapılan çalışmalar, yoğun bakım üniteleri ve daha bir çok yeni yatırımıyla dikkat çeken Özel Gelişim Hastanesi, bölge insanına sağlık alanında layık olduğu hizmetleri vermeğe devam ederken, yönetimin planladığı bilinen onkoloji hastanesi ile ek binalarla yatırım atağının süreceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.
Son olarak Kardiyo Vasküler Cerrahi bölümünü de açarak, İskenderun Körfezi’nde önemli bir hizmetin altına imzasını atan Özel Gelişim Hastanesi, yeni yatırımlarıyla da büyük şehirlere gidilmesinin önüne geçmiş durumda.
Özel Deniz Cerrahi Tıp Merkezi’nin de Gelişim Hastanesi bünyesine katılmasıyla birlikte, sürekli değişim ve gelişim sloganıyla bölge halkına hizmet vermek gayretini sürdüren Özel Gelişim Hastanesi, İskenderun Körfezi’nde yaşayan yüzbinlerce insanın büyük şehirlere gitmesinin önüne geçecek tüm yatırımların devam edeceği sinyalleri veriyor.

Önceki İçerikMecliste ‘itiraz’ sancısı!
Sonraki İçerikİKEM İlköğretimde de basketbolda Şampiyon..
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.