“Bizi bu duruma düşürenler utansın”

“Bizi bu duruma düşürenler utansın”Akçay mahalle sakinleri taş ocağı kamyonlarının mahallelerinden geçmesinden dolayı oldukça sıkıntılı

Akçay Mahalle sakinleri, taş ocağı yollarının mahallerinden geçirilmesine tepkili.. Akçay’da ikamet eden Musa Bebek, Mehmet Kökçü ve Sakine Bebek taş ocaklarının yüzünden kapının dışarısına adım atamadıklarını belirttiler.
Konu ile ilgili açıklama yapan vatandaşlardan Musa Bebek, kamyonların gün boyunca geçişlerinin hiç bitmediğini ifade ederek, “Burada her gün yollar toz duman evimizde oturamıyoruz. Belediye de, taş ocağı da para kazanıyor. Ama maalesef biz rezil oluyoruz. Bizim halimizi soran kimse yok. Daha önceleri yol buradan geçmiyordu. Ancak şu anda belediye başkanı yolu buradan verdi. Fakat burada neler olup bittiğinden haberi yok. Eşimle birlikte burada oturamaz durumdayız. Nefes alamıyoruz. Gece saat 21:00 – 22:00 sularına kadar bu çalışma devam ediyor. Artık yeter” diyerek dert yandı.
Mahalle sakinlerinde Mehmet Kökçü de sıkıntılarını bildirerek, “Artık burada yaşamaktan bıktık. Eskiden burası İskenderun’a göre yaylaydı. Şu anda ise rezalet bir durumda.. Bizi bu duruma düşürenler utansın” şeklinde görüş ortaya koyarken, ev hanımı Sakine Bebek ise, “Ne çamaşır asabiliyorum, nede balkona çıkabiliyorum. Böyle bir şey olmaz. Lütfen artık bu soruna çözüm bulunsun” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.