“İskenderun’un geleceği için çalışıyoruz”

“İskenderun’un geleceği için çalışıyoruz”AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevine getirilen Uğur Feriz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret turlarını sürdürüyor. Feriz dün İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’ya makamında konuk oldu
AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Uğur Feriz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret turlarına devam ediyor. Önceki gün İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya konuk olan AK Parti heyeti dün ise, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı ziyaret etti.
Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Uğur Feriz, kongre sonucunda yönetim olarak göreve geldiklerini, dolayısıyla mülki amirleri ziyaret etmek, onlarla güçlü bir bağ oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Feriz, “İskenderun’da huzur ve güveni sağlayan polis teşkilatımıza her zaman ihtiyacımız vardır. Yönetim kurulumuzu sizle tanıştırmayı uygun gördük. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. El birliğiyle İskenderun’un geleceği için çalışacağız” diye konuştu.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya ise, AK Parti İskenderun ilçe teşkilatında görev alan tüm yöneticileri kutladı. İskenderun, Türkiye’nin diğer illerinin ve hatta dünyanın hizmet beklediği kaydeden Müdür Yıldızkaya, “Siyasi parti olarak bu güne kadar yapmış olduğunuz çalışmalar, gelecekte yapacaklarınızın teminatıdır. Bu nedenle sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hepimiz vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.