Sabit Eren öğrencilerin gönlünde taht kurdu

Sabit Eren öğrencilerin gönlünde taht kurduErenler Demir Çelik sahibi hayırsever iş adamı Sabit Eren’in eğitim camiasına desteği her geçen gün daha da artıyor. Daha önce birçok okulun ihtiyaçlarını karşılayan Eren, bu kez İskenderun Namık Kemal İlköğretim Okulu’nun bir sınıfının tefrişatını üstlenerek başta öğrenciler olmak üzere okul idarecileri, öğretmenler ve okul aile birliğinin gönlünü kazandı. Düzenlenen törende Sabit Eren, bununla da yetinmeyip 2 vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye sözü verdi. Payas’ta faaliyet gösteren Erenler Demir Çelik sahibi Sabit Eren, destek verdiği eğitim camiasının yüzünü bir kez daha güldürdü. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayelerinde başlatılan ‘Türkiye Okuyor’ kitap kampanyasına yaptığı kitap bağışıyla eğitime olan sevdasını gösteren hayırsever iş adamı Sabit Eren, bu kez de Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda bir sınıfın tefrişatını üstlenerek öğrencilerin gönlünde taht kurdu. Dün okul bahçesinde konu ile ilgili olarak bir tören düzenlendi. Törene eşi Tansel Eren ile birlikte katılan iş adamı Sabit Eren’i öğrenciler, öğretmenler ve veliler büyük bir nezaket örneği içinde karşıladılar. Öğrencilerin yoğun alkışlarıyla karşılanan Sabit Eren ve eşi Tansel Eren, kendilerine gösterilen bu ilgi karşısında bir hayli duygulandılar.
Törende konuşan Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Kır, Erenler Demir Çelik sahibi Sabit Eren’e yapmış oldukları bu anlamlı destekten dolayı teşekkür etti. Müdür, Kır, Sabit Eren gibi eğitime destek olan insanların sayısının azaldığını kaydederek bu yardımların diğer vatandaşlarımıza örnek olmasını diledi.
Törende söz alan iş adamı Sabit Eren ise, minik yavrularımıza her zaman destek olunması gerektiğini ifade etti. Eğitime yapılan yardımların insanın geleceğine yapılan yatırım olduğunu savunan Eren, bu yardımların imkânlar ölçüsünde devam edeceğini müjdeledi.
Tören sonunda okul müdürü katkılarından ötürü Sabit Eren’e bir plaket takdim etti.

Önceki İçerikYamaç paraşütçüsü otomobile çakıldı
Sonraki İçerikSevgililer Günü’ne özel “Aşka Dair Şiirler”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.