Cami Temizlik Ekibi Çalışmaları Sürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, camii ve ibadethane temizlik ekibinin yeni yılda da çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirtti.
İskenderun Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri kent genelinde camii ve ibadethane temizlik işlerini sürdürüyor.
Ekipler temizleme cihazları ile camilerin dış temizliğinin yanında halı, kapı, cam, ahşap, kitaplık ve fayansları da hijyenik olarak temizliyor.
Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“ Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımızın ibadetlerini daha temiz ve hijyenik ortamda yapabilmeleri olanak sağlamak amacıyla cami içerisinde bulunan halıların dezenfekte işleminden bahçe temizliğine kadar tüm bakım işlemlerini yaparak vatandaşların hijyenik bir ortamda ibadet etmeleri için çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
Başkan Seyfi Dingil,”Vatandaşlarımızın huşu içerisinde ibadet edebilmesi için özen gösteriyoruz. Bu kapsamda kurduğumuz ‘Cami Temizleme Ekibi’ ile ilçe genelinde bulunan camilerde ve ibadethaneler de temizlik çalışmasını titizlikle sürdürüyor. Yeni yılda da bu çalışmalar devam edecek” diye konuştu.
Vatandaşların da büyük bir memnuniyetle karşıladığı temizlik çalışmaları periyodik olarak devam edecek.

Cami Temizlik Ekibi Çalışmaları Sürüyor Cami Temizlik Ekibi Çalışmaları Sürüyor

Önceki İçerikAdana İller Arası Karate Kurtuluş Kupası Şampiyonası
Sonraki İçerikSamandağ Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinden Anında Müdahale
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.