İskenderunspor’un ‘KAR’s sınavı Pazar günü

İskenderunspor’un ‘KAR’s sınavı Pazar günüSpor Toto 3. lig temsilcisi İskenderunspor, Pazar günü Kars deplasmanında puan mücadelesi verecek. Kars maçının hazırlıklarını İskenderun 5 Temmuz Stadı yan sahasında gerçekleştiren İskenderunspor’da tek hedef Kars’tan puanla dönmek. Çalışmalarını çift kale ile sürdüren Teknik Sorumlu Can Güven, futbolcuların sahada yapmaları gerekenleri bire bir gösterdi.
Yapılan çift kale maçta oldukça neşeli oldukları gözlenen futbolcuları tek düşündüren Kars’taki -15 hava sıcaklığı ve kar. Teknik Sorumlu Can Güven, Kars maçı öncesinde yaptığı değerlendirmesinde, “Geçtiğimiz hafta Sivas Dört Eylül’ü puansız göndermek istiyorduk, ancak olmadı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin diyerek bir puana razı olduk. Pazar günü ise iklim şartlarının bizlere göre çok farklı olduğu bir bölgeye gidiyoruz. Bu nedenle oradan alacağımız bir puan bile bizleri sevindirecek. Tek isteğimiz galip gelerek üç puanı almak. Eğer bunu başaramazsak bir puanla dönmemiz de bizler için iyi bir sonuç olacak” dedi.

SARI KART ALARMI
İskenderunspor’da Mehmet Keçeli ve Başaran Balcı, sarı kart cezaları nedeni ile bu maçta forma giyemeyecekler. Öte yandan dört futbolcunun da sarı kart sınırında olması teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.