Taraftar Cumartesi günü bizi yalnız bırakmasın

Taraftar Cumartesi günü bizi yalnız bırakmasınSpor Toto 3. liginde mücadele eden İskenderunspor, Antalya kampını tamamlayarak kente döndü. Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren İskenderunspor çalışmalarına yan sahada devam etti. Teknik Sorumlu Can Güven gözetiminde çalışmalarını taktik ağırlıklı sürdüren İskenderunspor’da moraller yerinde. Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Sivas Dört Eylül maçının çalışmalarını iki grup halinde sürdüren takıma iki yeni takviye yapıldı. Geçtiğimiz yıl İskenderunspor formasını giyen ve daha sonra Erzurum Belediyespor ile anlaşan Hakan Tümkaya, tekrar eski takımına dönerek çalışmalarına başladı.
Bir diğer transfer ise Batman Petrolspor’dan forvet Ali Yıldırım, takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu oynanacak olan maçta bu iki ismin forma giymesi bekleniyor.
Yapılan çalışmalarla ilgili haber ekibimize açıklama yapan Teknik Sorumlu Can Güven,”İkinci yarının hazırlıklarını Antalya’da yapmış olmamız gerçekten çok iyi oldu. İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Futbolcu arkadaşlarımız kendilerine iyi baktılar. İnşallah bu hafta sonu oynayacağımız maçta galip gelerek taraftarlarımıza 3 puan armağan ederiz. Cumartesi oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bizim için 12. adam çok önemli. Onların desteği olduğu zaman daha iyi konsantre olacağımızı düşünüyorum” ifadesinde bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.