spacer
07 Aralık 2011 tarihinde Siyaset kategorisine yazilmistir.
Bedelliden herkes faydalanmalı

İskenderun İlçe Başkanı , parti binasında ülke gündemini meşgul eden konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Meclis’ten geçerek kanunlaşan bedelli askerlikle ilgili düşüncelerini dile getiren Gül, “Biz parti olarak bu konuda tavrımızı net olarak ortaya koymuş bulunuyoruz. Eğer bundan yararlanacaklar varsa, bedelliden sadece belli bir kesim değil bir çok kesimin yararlanmasını istiyoruz. Bedelli askerliğin fiyatının oldukça yüksek olduğunu görüyoruz. Zaten askerliklerini öteleyen bir çok kişinin sebebi de ailesine bakan ve ev geçindiren insanlar. Bu sebeplerden dolayı askere gitmemişler. Vatandaşlarımız için çıkan yasalardan herkes kolaylıkla yararlanmalı. Dolayısıyla bedelli askerliğin fiyatının yüksek olduğunu düşünüyoruz ve bu fiyatın biraz daha inmesi gerekiyor” dedi.
ile ilgili yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Gül, “Başbakan Erdoğan dün Esad için kardeşim diyordu ve O’na sarılıyordu, bugün ne değişti? Biz ile akrabalık bağı olan iki ülkeyiz ve bazılarının isteğine göre bu bağlarımız kopmamalı. Ülkelerin iç işlerine karışmamız doğru değil. Ancak bu plan ile İran politikalarına müdahale etmektir. Bunun da sebebi belli” açıklamasını yaptı.


Leave a comment

Yeni yorum yapıldığında E-mail ile bildir. Ayrıca yorum yapmadan abone olabilirsiniz.


Bu sayfada yayinlanan yorumlar okuyucularin kendilerine ait gorusleridir. Yazilan yorumlardan İskenderun Haber veya http://www.iskenderunhaber.com hicbir sekilde sorumlu tutulamaz.