Başkan Civelek devam eden projeleri inceledi

Başkan Civelek devam eden projeleri incelediİskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, devam eden bazı çalışmaları inceledi.
İlk olarak, İskenderun Belediyesi Briç Kulübü’nün yanındaki alanda yapımı süren tenis kortu ve buz pateni çalışmasını inceleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Uluslararası standartlara uygun 3 adet tenis kortu, bir adet tenis çalışma sahası ve buz pateni pisti yapılacak. Hakemler ve sporcuların kullanabileceği, soyunma, duş kabinlerinin bulunduğu bina da olacak. Gençlerimizi ve sporu önemsiyoruz. Gençlerimizin enerjisini harcayabilmesi ve madde bağımlılığından uzak tutmanın en güzel yollarından biri gençlerimize spor alanları tesis etmektir. Biz de bu bilinçle gençlerimize spor tesisleri kazandırıyoruz. Gençlerimiz yarınlarımızdır. Gençlerimizi ne kadar eğitebilirsek ve ruh ve beden sağlıklarını ne kadar iyileştirebilirsek yarınlarımız o kadar aydınlık olur. Her şey İskenderun ve gençlerimiz için” dedi. Sahilde yapımı süren İskenderun Belediyesi Sosyal Tesisi’ni de inceleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Son derece estetik ve güzel bir yer olacak. Halkımız sahilde oturabilecek. Çevre düzenlemesi de yapılacak” diye konuştu. Çocuk oyun grubu yerleştirme ve düzenleme çalışması yapılan parkları da inceleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, parktaki vatandaşlarla sohbet etti. Çocuklarını parkta eğlendiren aileler, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e parkların düzenlemesi ve yeni oyun gruplarıyla zenginleştirmesi nedeniyle teşekkür etti. Yaşlı ve engelliler için sorun teşkil eden kot farklılıkları giderilerek, yeşil alanları genişletme ve düzenleme çalışması süren Türkmenistan Parkı’nı da gezen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ardından sahil ve kaldırım düzenleme çalışmasını inceledi. Sahilde devam eden kaldırım ve düzenleme çalışmasını inceleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışmayla sahilin yeni bir görünüm kazanacağını söyledi.

Afet Kriz Merkezi itfaiye binasında olacak

Belediyemiz tarafından, Sakarya Mahallesi’nde satın alınan arsa üzerine temeli atılan, ana iskelet yapısı tamamlanan yeni İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası inşaat yapım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Yeni İtfaiye Müdürlüğü hizmet binamız çok donanımlı ve modern bir tesis olacak. Olası afete karşı, Afet Kriz Merkezi de İtfaiye Müdürlüğü hizmet binamızda yer alacak” dedi.

Önceki İçerikHatay Valiliği’ne “Kalite Yönetim Sistemi Belgesi”
Sonraki İçerikİskenderun üniversitesine doğru
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.