Bu sevgi görülmeye değer

Bu sevgi görülmeye değerHatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, Denizciler’de Tosyalı Holding tarafından bölgemize kazandırılan Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ni ziyaret etti. Muharrem ayı dolayısıyla Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde Aşure günü düzenlendi. Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz çocuklara Vali Lekesiz, yaş pasta ikramında bulundu. Kimsesiz çocuklar kendileri için düzenlenen anlamlı etkinlikte, Vali Celalettin Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz’i ağırlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz çocuklar misafirlere aşure, yaş pasta ve çeşitli ikramlarda bulundu. Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’yun yanı sıra Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Sosyal Hizmetler Hatay İl Müdürü Mevlüt Aydın, Sosyal Hizmetler Hatay İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Balaman, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Tosyalı ve Fatih Tosyalı, Tosyalı Ailesi’nin değerli büyüğü Hacı Pervin Tosyalı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’nın kızı Şeyda Tosyalı olmak üzere Tosyalı Ailesi de Aşure Günü’nde hazır bulundu.

“TOSYALI AİLESİ GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR”
Hayırsever işadamı Fuat Tosyalı’ya böylesine hayırlı bir hizmette bulunduğu için teşekkür eden Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, “Sizler geleceğe yatırım yapıyorsunuz. Burada yavrularımızın son derece modern bir ortamda tüm ihtiyaçları gideriliyor. Sıcak yuvamızda yetişen bu yavrularımız gelecekte doktor, öğretmen, iş adamı gibi devletine milletine hayırlı insanlar olacak ve gün gelecek sizlerin yanına gelerek, sonsuz teşekkür edecekler. Sizin gibi hem devlet, hem millet, hem de geleceğe yatırım yapan hayırsever iş adamları olduğu müddetçe bu yavrularımız sahipsiz kalmayacak” ifadesini kullandı.

ÇOCUKLAR HER GECE ‘TOSYALI AİLESİ’NE DUA EDİYOR
Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz çocukların, her gece yatmadan önce Sevgi Evleri’ni inşa ederek bölgemize kazandıran hayırsever işadamı Fuat Tosyalı başta olmak üzere tüm Tosyalı Ailesi için dua ettiklerini söylemeleri ise, Tosyalı Ailesi’ni duygulandırdı. Kimsesiz çocukları kucaklarına alan Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, eşi Zehra Lekesiz, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve Hacı Pervin Tosyalı’ya minnettar olduklarını söyleyen minik çocukların mutluluğuna diyecek yoktu.

MİNİKLERİN HEDİYE SEVİNCİ
Sevgi Evleri’ni gezen Vali Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz çocuklara çeşitli hediyeler vermeyi de ihmal etmedi. Hediye paketlerini alan ve mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, Vali Lekesiz başta olmak üzere Tosyalı Ailesi’ne teşekkür ettiler. Vali Lekesiz ayrıca çocuklara kitap hediye ederek, boş zamanlarında kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.