Başkan Altan öğrencilerin hep yanında

Başkan Altan öğrencilerin hep yanında
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan

Payas’ta öğrenim gören öğrencilerden Fen Lisesini kazananlara Belediye Başkanı Bekir Altan, dizüstü bilgisayar ve mobil internet hediye etti.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, öğrencilerin hep yayında. Üç yıldır Payas’ta eğitim gören öğrencileri başarıya teşvik etmek ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla katkılar sunan Başkan Altan, yine öğrencilere omuz verdi. Başkan Bekir Altan 8. sınıflardan Fen Lisesini kazanan öğrencilere diz üstü bilgisayar ve mobil internet bağlantısı armağan etti.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimize başarılarının karşılığı olarak ve diğer çocuklarımızı başarıya teşvik etmek amacıyla üç yıldır diz üstü bilgisayar ve mobil internet hediye ediyoruz. Bu yıldan sonra, sadece fen lisesini kazananlara değil diğer kolej ve liseleri kazanan öğrencilerimizi de ödüllendireceğiz. Bunun çalışmasını şimdiden başlattık” diye konuştu..

TEKNOLOJİ DESTEĞİ

Başkan Altan konuşmasının devamında, “Bizler öğretmen ve öğrencilerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Dört yıldır yaptığımız bir çalışmayla tüm okullarımızın projektör ve bilgisayar ihtiyacını karşıladık. Ayrıca, teknolojik anlamda tüm okullarımızın da ihtiyacını karşılıyoruz” şeklinde konuştu.
Fen Lisesini kazananıp, ödüllendirilen öğrenciler: Mimar Sinan İlköğretim Okulu’ndan Merve Altunsoy, Ahmet Can Altun, Aleyna Okur.
Selim Şahin İlköğretim Okulu’ndan İbrahim Alper Yiğit.
Fahrettin Altay İlköğretim Okulu’ndan Nizam Tel ve Oğuzhan Bülbül.
Şehit Çevik İlköğretim Okulu’ndan Abdullah Akay, Yusuf Keskin, Enes Burak Solak. Ve son olarak, Yunus Emre İlk Öğretim Okulu’ndan Semra Açıkgöz.

Önceki İçerikİskenderun’u çok beğendik
Sonraki İçerikTÜRK EĞİTİM SEN, ÜYELERİNE ‘VEFA GECESİ’ DÜZENLEDİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.