SP HATAY MİLLETVEKİLİ DOÇ.DR NECMETTİN ÇALIŞKAN; YAPTIĞI İCRAATLARLA TAKDİR TOPLUYOR”

6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası Hatay için yoğun çaba sarf eden, Doç.Dr.Necmettin Çalışkan, milletvekili seçildikten sonra da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürerek, her zaman her yerde elini taşın altına koyarak halkın takdirini topluyor.

SP HATAY MİLLETVEKİLİ DOÇ.DR NECMETTİN ÇALIŞKAN; YAPTIĞI İCRAATLARLA TAKDİR TOPLUYOR”
Saadet Partisi Hatay milletvekili Doç.Dr. Necmettin Çalışkan, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde basın mensupları ile bir raya geldi.
Depremin en çok vurduğu il olan Hatay’ın bir an önce ayağa kalkması için “Özel Afet Bölgesi” ilan edilmesi gerektiğini belirten milletvekili Çalışkan;
Deprem sonrasında çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek; “Maalesef çok üzgünüz Hatay’a hak ettiği hizmet verilmediğini düşünüyoruz. Hatay Medeniyetler şehridir, burada hükümetin çok acilen yerleşim yerlerini belirleyerek çalışmalara başlamalı burada halkın gidişini ve başka şehirlere yerleşmesini engellemek gerekiyor.” dedi.
Meclisin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesinde hemşerilerini dinleyen ve sorunlarına çözüm yolları ile alakalı girişimlerde bulunan Hatay milletvekili Doç.Dr.Necmettin Çalışkan, birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek, Hatay’ı el birliği ile ayağa kaldırabilmenin mümkün olduğunu vurguladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.