Mutlulukla ‘ANIL’ın

Mutlulukla ‘ANIL’ınİskenderun basın camiasının sevilen isimlerinden Güney Medya Grubu haber muhabiri ve Güney TV ana haber spikeri Cuma Keseroğlu, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Hafta sonu İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve doğum Uzmanı Süleyman Aslan gözetiminde doğuma alınan Eşi Ayşe Keseroğlu, bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Yaklaşık 7 yıllık evli olan ve 6 yaşında bir kız çocuğu bulunan Cuma Keseroğlu’nun şimdi de bir erkek çocuğu olması Keseroğlu ailesini ve dostlarını sevince boğdu. Doğumdan hemen sonra Doktor Süleyman Aslan tarafından kontrolden geçirilen anne ve minik Anıl’ın ise sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.
Dünyaya merhaba diyen Küçük Anıl’ı kucağına alan baba Keseroğlu, duygularını dile getirirken oldukça heyecanlıydı. Aile mutluluklarının meyvesinin çocuk olduğunu dile getiren Cuma Keseroğu, “Allah olmayanlara nasip etsin. Bir kız, bir erkek çocuğum oldu. Allaha ne kadar şükretsek az” şeklinde mutluluğunu dile getirdi.

Önceki İçerikSevgililer Günü’nde doğan buzağıda kalp işareti şaşırtıyor
Sonraki İçerikSevgililer Günü’nde İngiltere’den gelin geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.