İskenderun’da SİMİLATÖRLÜ tek sürücü kursu

İskenderun’da SİMİLATÖRLÜ tek sürücü kursuİlçemizde artan nüfus ve buna bağlı olarak insanımızın sürücü belgesi gereksinimi artarak devam ediyor.
Bu kurslardan biri olan AVANTAJ Sürücü Kursu ’na yaptığımız 5. Sınıf mezunlarının durumu hakkında bilgi almak için ziyaret ettik.
Kurs müdürü Sn. Fatih Şirin’den aldığımız bilgiye göre; bu durumdaki vatandaşlarımız 3 Temmuz 2011’dan bu yana sürücü belgesi alamıyorlar. Bu konuda halen bir değişiklik olmadığını belirtti.
Fatih bey bize kurs binasını da gezdirdi. Gerçekten güzel bir eğitim kurumu açmışlar. Trafik sınıfında bulunan bir cihaz ilgimizi çekti. Araç simülatörü olduğunu öğrendik.
Kurs müdürü : “ Araç simülatörü ile henüz teorik eğitim devam ederken kursiyerlerimiz pratik yapma olanağı bulabiliyorlar. Vitesleri, kavramayı, direksiyon hâkimiyetini öğreniyorlar. Simülatörümüzün çok yararını görüyor kursiyerlerimiz. Ayrıca bildiğimiz İskenderun’da AVANTAJ ’da simülatör kullanabilme avantajı var” dedi.

İletişim : 0533 374 42 49

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.