Kırıkhan’ın çehresini değiştireceğiz

Kırıkhan’ın çehresini değiştireceğizAK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Kırıkhan’ın çehresini değiştireceklerini belirtti. Öntürk İsos Otel’de, İskenderun Kırıkhanlılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu dayanışma ve kaynaşma toplantısına katıldı.
Öntürk, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar çözülememiş sorunlara el attıklarını belirterek, “Kırıkhan’da ulaşım sorunlarına el attık. Kırıkhan’da bulunan ilköğretim okullarını tek bir kampus içerisinde toplamak için adımlar atıldı. Bu proje ile birlikte tüm okullar aynı çatı altında eğitim verecek” dedi.
Köy-Des projeleri kapsamında köylerin yol, su, parke sorununu çözüme kavuşturmak için yoğun bir çalışma başlattıklarını belirten Öntürk, şöyle konuştu:
“Köylere ayrı bir önem veriyoruz. Kırıkhan’a bağlı köylerde yaşayan 51 kimsesiz, yoksul vatandaşımıza 2+1 ev yaptırıp hibe edeceğiz. Kırıkhan’da ne yazık ki sinema yoktu. Bunun içinde içerisinde büyük organizasyonların yapılacağı büyük bir sinema salonu yapmak için çalışmalar başladı. Ülkede güçlü bir iktidar var. Bizler birlik ve beraberlik olursak çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok”
İskenderun Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci ise dernek olarak amaçlarının dayanışma ve kaynaşma olduğunu belirterek “ülkemiz, milletimiz ve yaşadığımız kente faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.
Düzenlenen toplantıya Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nevzat Barak, üyeler ile çok sayıda davetli katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.