spacer
26 Ekim 2011 tarihinde Sağlık kategorisine yazilmistir.
Kurban satış alanı düzenlendi

İskenderun Kurban Hizmetleri Komisyonunun kararıyla, kurban satış alanı olarak belirlenen Ziraat Bahçesi yanındaki İlçe Tahaffuzhane ve Gümrük Veteriner Müdürlüğü sahası tarafından düzenlenerek hizmete başladı. Komisyon kararıyla ücretli kurban kesim yerleri olarak büyük ve küçükbaş hayvanların Müftüler köyü yolu üzerindeki Mezbahanesi’nde, küçükbaş hayvanlar için Cumhuriyet Mahallesi kanal boyundaki Perşembe Pazarı içinde kurulacak olan kesim yerinin kullanılmasına karar verildi. Kararda, kurban satış alanında kesim yapılması yasaklandı.
Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların kurbanlık alışverişlerini rahat ve sorunsuz bir şekilde yerine getirmeleri amacıyla, kurban satış yerinde gereken tedbirleri aldı.
Kesim gününde, belirlenen kesim alanı dışında kesim yapılmaması konusunda uyarıda bulunuldu. Bu konuda karara uyulmaması halinde cezai işlem yapılacağı ve denetimlerin aralıksız süreceği belirtildi. Vatandaşlar sıkıntı ve şikayetlerini, Belediye Çağrı Merkezi’nin 444 19 39 numaralı telefona iletebilecek.


Leave a comment

Yeni yorum yapıldığında E-mail ile bildir. Ayrıca yorum yapmadan abone olabilirsiniz.


Bu sayfada yayinlanan yorumlar okuyucularin kendilerine ait gorusleridir. Yazilan yorumlardan İskenderun Haber veya http://www.iskenderunhaber.com hicbir sekilde sorumlu tutulamaz.