Koçmar’dan VAN’daki vatandaşlarımıza yardım eli

Koçmar’dan VAN’daki vatandaşlarımıza yardım eliKoçmar hizmet anlayışındaki sürekliliği doğal afetlerde vatandaşlarımızın yardımına koşarak gösteriyor. Bu anlayış ve kararlılıkla hizmetine devam eden Koçmar, Van’da meydana gelen depremin ardından vatandaşlarımıza battaniye, giysi, gıda malzemeleri, çocuk maması ve çocuk bezinden oluşan 200 koli yardım paketi gönderdi.
Koçmar Marketler Zinciri, Van’da meydana gelen depremin ardından yardıma muhtaç olan bölge halkının yanında olmak için tüm imkânlarını seferber etti.
İnsanlara yardım konusunda elinden gelen tüm imkânları gösteren Koçmar, bu sefer çaresizlik içinde olan Van halkı için harekete geçti. Depremin hemen ardından bölge halkına yardım ve şefkat eli uzatmak için tüm çalışanları, yakınları, dost ve akrabalarıyla seferber olan Koçmar Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Koç, bu konudaki hassasiyeti ve kararlığıyla oradaki vatandaşlarımıza yardım için ekibiyle birlikte seferber oldu. Koç yardım için başlatılan çalışmaları an be an takip ederken, hiçbir masraftan da kaçınmadan insanlarımızın yanında olmak için de büyük gayret gösterdiği gözlendi. İnsanların çaresizlik için perişan olduklarını ifade eden Koçmar Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Koç, buna seyirci kalınmaması için harekete geçtiklerini kaydederek, “Bu bir insanlık görevidir. Biz depremin ardından hemen tüm çalışanlarımızla bir araya gelerek ne yapabiliriz? Diye fikir birliği içine girdik. Ve özellikle battaniye giysi, gıda başta olmak üzere çocuk bezi ve çocuk mamalarını bölgeye ulaştırıyoruz. İnşallah millet olarak böyle bir doğal afet yaşamayız. Bu yardımlarında durumu iyi olan tüm insanlarımıza örnek olmasını dilerken, depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.