Hayırlı Olsun!

İskenderunlular genç, dinamik ve pırıl pırıl bir diş hekimi kazandı. Çiçeği burnunda Diş Hekimi Haşim Karaali, son teknolojik cihazlarla donattığı poliklinikliğini halkımızın hizmetine açtı

Hayırlı Olsun!Diş Hekimi Haşim Karaali, yeni diş polikliniğini İskenderun ve bölge halkının hizmetine açtı. Mesleğe yeni atılmanın heyecanını üzerinde taşıyan Karaali’nin bu mutlu gününü başta ailesi olmak sevenleri, dost ve akrabaları paylaştı.
İskenderun genç ve dinamik bir diş hekimine kavuştu. Çiçeği burnunda diş hekimi Haşim Karaali, yeni muayenehanesini hizmete açarak mesleğini icra edecek olmasının mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor. Doktorlar Caddesi üzerinde hizmete giren Haşim Kaarali Diş Polikliniği’nin açılış merasimine CHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Zeki Aytaş, Karaali’nin ailesi, dost ve akrabaları katıldı.
Son teknoloji cihazlarla donatılan Diş Polikliniği’nin açılışını CHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Zeki Aytaş yaptı. Kurdeleyi kesen Aytaş, İskenderun’a böylesi modern bir poliklinik kazandıran Haşim Karaali’ye teşekkür ederken, yeni işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Açılışın ardından davetliler Diş Hekimi Haşim Karaali’yi tebrik ettiler ve iş yaşamında başarı dileklerini ilettiler.
Heyecanı gözlerinden okunan Diş Hekimi Haşim Karaali, davetlere polikliniğini donattığı son teknolojik cihazlar hakkında bilgiler verdi. Özellikle hijyen konusuna önem verdiğini belirten Karaali, bu cihazların gerek zaman açısından gerekse hastalara daha iyi hizmet açısından son derece önemli olduğunu ifade etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.