Üysen yurda yatak yardımı yaptı

Üysen yurda yatak yardımı yaptıİskenderun Kızılay Şubesi bünyesinde açılacak olan Kızılay Erkek Öğrenci Yurdu tadilat ve tefrişat çalışmaları hızla devam ediyor. İşadamı Nuri Üysen’in, Kızılay Öğrenci Yurdu için 110 adet ortopedik yatak bağışı yaparak, İskenderun Kızılay Şubesi’ne destek verdiği öğrenildi. İskenderun Kızılay Şube Yönetimi, bu bağışın örnek olması düşüncesi ile yurt odalarından bir tanesinin işadamı Nuri Üysen adına teşrif edilmesine karar verdi.
Şube Başkanı Ümit Günay, mülkiyetlerinde bulunan bir binayı gerekli tadilat işlemlerinin ardından Erkek Öğrenci Yurdu olarak hizmete açacaklarını söyledi.
Günay, İskenderun Tedaş binası yanında hizmete açılacak olan yurtta tadilat ve tefrişat çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Yönetim olarak aldığımız karar doğrultusunda binayı İskenderun için gerekli olan bir erkek öğrenci yurdu yapmaya karar verdik. Kızılay olarak sosyal alanda da çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Binayı en kısa sürede bitirmek için çalıştıklarını belirten Günay, “Amacımız Üniversite öğrencilerinin kalacağı uygun, temiz, bir yurt yapmak. Gençlerimize her zaman sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Önceki İçerikTürk Büro-Sen’den terör saldırısına protesto
Sonraki İçerikEtrafınıza bakın biraz!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.