Tatbikat gerçeğini aratmıyor

Tatbikat gerçeğini aratmıyorTürk Silahlı Kuvvetleri’nin ‘Yıldırım-2011’ tatbikatına, İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na bağlı Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’nda devam edildi.
Önceki gün sabah başlayan ‘Yıldırım-2011’ seferberlik tatbikatının ilk gününde katılımcı unsurların bilgilendirilmesi, yapacakları görevler hakkında planlama hazırlıkları yürütüldü. Hazırlıkların devam ettiği tatbikatın ikinci gönünde seferberlik emri alan 730 yedek personel kışlaya intikal etti. Ayrıca bugün sabahtan itibaren de 40 araç, bir özel nakliyat firması ile kamu kurum ve kuruluşlarından ilgili unsurların katılımı sağlandı. 9 Ekim’de Suriye’den kaçarak Yayladağı, Altınözü ve Reyhanlı ilçelerindeki çadır kentleri ziyaret etmesi beklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tatbikatın bir bölümünü izleme ihtimali üzerine bölgede güvenlik önlemleri arttırıldı. Tatbikatın yapıldığı Kışla çevresinde polisin sürekli devriye gezmesi dikkat çekti. Kışlanın ormanlık kısmındaki köylerde de jandarma önlemlerini arttırdı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.