Kaymakam Ali İhsan Su: “Eksiklikleri Giderin !”

Kaymakam Ali İhsan Su, İskenderun’a bağlı belde ve köylerde inşaatı devam eden okulları gezdi, talimat verdi:

EKSİKLİKLERİ GİDERİN!

Kaymakam Ali İhsan Su: “Eksiklikleri Giderin !”İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Cankurtaran ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Düzen’in oluşturduğu heyet eşliğinde İskenderun’a bağlı bulunan bazı beldeler ve köyler ziyaret edildi.
Ziyaret programı kapsamında İlçemize bağlı belde ve köylerde yaşayan vatandaşların sıkıntılarını dinleyen ve özellikle de köy halkının ihtiyaçları konusunda köy muhtarlarından bilgi alan Kaymakam Ali İhsan Su, inşaatı devam eden okulları da inceleyerek, inşaat ile ilgili eksikliklerin bir an önce giderilmesi ve okulun hizmete açılabilmesi için okul idarecileri ve inşaatı yapan müteahhit ile görüşme yaptı.
Köy ziyareti esnasında ilköğretim okullarında öğrenim gören çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Ali İhsan Su, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.