İskenderun spor’dan Güney Medya Grubu’na ziyaret

İskenderun spor’dan Güney Medya Grubu’na ziyaretİskenderun spor teknik sorumlusu Can Güven ve futbolculardan kaleci Savaş, Mehmet ve Tanju Güney Medya Grubu’nu ziyaret ettiler.
Güney TV Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar ile bir araya gelen turuncu mavili ekibin futbolcuları, burada hoş ve samimi bir sohbet gerçekleştirdiler. İskenderun spor’u yakında takip ettiklerini belirten Akpınar, kentimizde değer verdiğimiz takımların iyi sonuçlar almasının kendilerini de memnun ettiğini söyledi. Akpınar, başarılı sonuçların devam etmesini diledi.
İskenderun spor teknik Sorumlusu Can Güven ise, çalışmaların çok iyi gittiğini belirttiği konuşmasında, “Bizler takım olarak kenetlendik ve iyi bir hava yakaladık. Ancak bu havayı İskenderun halkından ve esnafından bekliyoruz. Bizlere gereken değeri vermelerini bekliyoruz. Yönetim kurulumuz ve belediye başkanımız bizlere destek çıkıyor. İnşallah Cumartesi günü oynayacağımız maçımıza taraftarlarımızı bekliyoruz. Çünkü taraftarın rakibe etkisi büyük oluyor” dedi.
Turuncu mavili ekipte forma giyen Şifo lakaplı Mehmet ise, “Takım olarak iyi sonuçlar alıyoruz. Buda dolaylı olarak hem bizlere, hem yönetime, hem de taraftarımıza iyi moral oluyor. Bu takıma çok zor şartlar altında kuruldu. Buraya kadar getirdiğimiz takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor. Çünkü bu takım İskenderun’un takımı” diye konuştu.
Takımda kaleyi koruyan Savaş ise, Cumartesi günü evlerinde oynayacakları karşılaşmaya tüm sporseverleri davet etti. Savaş rakip takımı eli boş göndereceklerini belirtirken, takımın santrforu Tanju ise, İskenderun spor’un daha iyi yerlere geleceğini ifade etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.