Sosyal Market’e katkı sağlayanlara plaket

Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Sosyal Market’e kullanılmamış yeni giyim eşyası bağışlayan esnafa teşekkür plaketi verdi:

Sosyal Market’e katkı sağlayanlara plaketİskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi, Belediye Pasajı’ndaki yeni yerine taşındı. 6 Kasım 2010’da açılan Sosyal Market, 10 ay içinde dayanışma ve yardımlaşma örneği sergileyerek, 10 bine yakın ihtiyaç sahibine ulaştı. Sosyal Market’in açılışında insan haysiyetinin ve onurunun her şeyin üstünde olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Sosyal Market’e sadaka anlayışıyla dağıtım yapılmayacağını, bu marketin bir yardımlaşma ve dayanışma merkezi olacağını vurgulamıştı. Bu kapsamda çalışmasını sürdüren Sosyal Market’e, kullanılmamış kıyafet yardımında bulunan işyerleri sahiplerine düzenlenen törenle plaket verildi. İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, 10 aylık dönem içinde yardımlaşma ve dayanışma merkezi oluşturma amacına ulaşıldığını ve sosyal marketin kurumsallaştığını söyledi. Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, “Bunun sevincini yaşıyoruz. Bizim kültür ve geleneğimizde yardımlaşma ve dayanışma vardır. Komşumuz açken yatılmaz. Bu bizim geleneğimizdir. Bu sadaka değil, kesinlikle sosyal yardım kurumudur” dedi. Kullanılmamış kıyafetler ve evindeki ihtiyaç fazlası eşyaları getiren tüm hayırseverlere gönülden teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, ayrıca malzemelerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında koordinasyonu sağlamanın da önemine değinerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Hayatta insanın başına her şeyin gelebileceğini, önemli olanın dayanışma ve yardımlaşma duygusuyla hareket etmek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, “Ne kadar dayanışma içinde olursak toplumumuz o kadar refah ve güven içinde olur” diye konuştu. Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, katkı sunan işyeri sahiplerine plaketle teşekkür etti. Sosyal markete yeni giyim eşyası bağışlayan ve plaket verilen işyerleri şöyle: Aleyna Gelinlik, Özal Toptan, Merkez Kundura, Hakan Giyim,
İpek Uyar Şenel, Ermod Giyim, Depar Ayakkabı, Taytay Ayakkabı, İpek Giyim, Günay Giyim, Yakup Giyim ve Sağıroğlu Mermer.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.