Turizm sektörü bayanlarla şaha kalkacak

Turizm sektörü bayanlarla şaha kalkacakKadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında, Turizm Sektöründe Kadın İstihdamını Geliştirme Projesi’ne katılan ve kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü H. Salih Güder, İTSO Başkanı Halil Şahin İskenderun İş-Kur Şube Müdürü Mehmet Yüksel, sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri kursiyerler ve basın mensupları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın hep birlikte okunmasının ardından ilk olarak kürsüye gelen İTSO Başkanı Halil Şahin, kadının onuruna yakışır mesleklerde çalışması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Katılımın yoğun olduğu sertifika töreninde konuşan İş-Kur İskenderun Şube Müdürü Mehmet Yüksel ise, kurum olarak işsiz gençlere iş bulabilmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Yüksel, kuru başarıyla tamamlayan bayanlara gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür etti.

Son olarak konuşma kürsüsüne gelen Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü H. Salih Güder ise, burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güder, MKÜ olarak işsiz gençlerimize iş bulabilmek adına tüm girişimlere her zaman destek vereceklerini açıkladı.

Yapılan konuşmaların ardından Turizm Sektöründe Kadın İstihdamını Geliştirme Projesi’ kursuna katılan ve kursu başarıyla tamamlayan 50 kadına sertifikaları takdim edildi.

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.