“İskenderunspor 1967” Uysal ile yola devam dedi

“İskenderunspor 1967” Uysal ile yola devam dediTürkiye 3. Ligi’nde mücadele eden İskenderun spor, olağan kongresinin gerçekleştirdi. Belediye Briç Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye kulübün delegeleri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen kongre, ilk olarak divan başkanlığının seçimi ile başladı. Divan başkanlığına Kerim Karaoğlan, üyeliklere ise Ergün Saydam ile Çağrı Belibağlı seçildi.
Divan Başkanı Karaoğlan, gündemdeki maddeleri kongre üyelerine okudu. Daha sonra saygı duruşu ile kongre başladı. Burada gelir gider defterlerinden ki durum üyelere okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra ise, İskenderun Spor Kulüp Başkanı Sedat Uysal kısa bir konuşma yaparak takımın geçtiğimiz sezon yapılan harcamaları ve çalışmaları İskenderun spor kongre üyelerine açıkladı. Yapılan konuşmaların ardından kongreye katılan üyelerin tamamının desteği ile tüzük değişikliği de gerçekleştirildi. Özellikle İskenderun spor’a üye olmak isteyen kişilerin ödeyecekleri ücret ve aidatların fiyat belirlenmesi ile bu arada geçtiğimiz sezon Yeni İskenderun spor olarak ismi değişen kulübün bu sezonda son kez ismi değiştirilerek ismi İskenderun spor 1967 olarak kayıtlarda yerini aldı. Yapılan kongrede gündemdeki maddelerin tamamı katılan üyeler tarafından oy birliği ile kabul edilerek İskenderun spor 1967 spor Kulübü yeni yönetimini seçmiş oldu. Oluşturulan yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Başkan Sedat Uysal, Mustafa Baştug, Adnan Çalışkan, Sinan Yeşilyurt, Levent Yılmaz, Ajlan Özden, Bayram Alpagül, Ayhan Dik, Mehmet Ünüvar, Mustafa Çöloğlu, Hamdullah Sönmez.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.