Emniyetin gönlümüzde ayrı bir yeri var

Milletvekili Çirkin:

“Emniyetin gönlümüzde ayrı bir yeri var”

Emniyetin gönlümüzde ayrı bir yeri varMHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, İskenderun Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı makamında ziyaret etti.
12 Haziran seçim sürecinde emniyet teşkilatının başarılı bir şekilde görev yaptığı için tüm emniyet camiasına teşekkür eden milletvekili Şefik Çirkin, “Emniyet camiasının bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Bundan sonra el ele vererek emniyet ile birlikte çalışacağız ve sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edeceğiz. İskenderun’un huzur ve güvenliği noktasında da çalışacağız ve iyi bir dönem geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya ise, “Seçimlerinde halkın huzur içerisinde bir seçim geçirmeleri için çaba sarf ettik ve olaysız bir seçim süreci yaşadık. Hatay’ı temsilen meclise giderek milletvekili olduğunuz için sizleri de kutluyoruz ve yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.