Bazı çantacı firmalar gibi yüksekten uçmuyoruz

Aydın:

“Bazı çantacı firmalar gibi yüksekten uçmuyoruz”

Bazı çantacı firmalar gibi yüksekten uçmuyoruzPayas Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ramazan şenliklerinin ihalesini kazanan Star Grup Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Aydın, Petek Pastanesi’nde düzenlediği basın toplantısında organizasyon hakkında detaylı bilgiler verdi. Aydın, düzenlediği basın toplantısında, “Yaklaşık 15 gün önce yapılan Payas Belediyesi geleneksel 4. Ramazan şenlikleri, konser ve organizasyon ihalesini firmamız Star Grup Sahne Sanatları olarak en düşük teklifi vererek almış bulunmaktayız. Ülkemizin Ramazan şenlikleri olarak en büyük organizasyonu olacak. Firma olarak bu organizasyonu yapacak olmaktan mutluyum. Ayrıca Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı da tebrik ediyorum. Bir beldenin bu kadar büyük bir organizasyon yapması takdire şayandır. Zaten bu güne kadar yapmış olduğu çeşitli organizasyonlarda adını Türkiye’ye duyurmuştur. Daha önce firmamız tarafından yapılan konser organizasyonlarında göstermiş olduğumuz başarıyı bu yıl Payas Ramazan şenliklerinde göstererek ve etkinlikleri en güzel şekilde sonuçlandırarak Payas halkına güzel bir Ramazan yaşatacağımıza inanıyoruz” dedi. Payas Ramazan şenliklerinde Muazzez Ersoy, Mustafa Ceceli, Gökhan Özen, Kubat, Oğuz Yılmaz, Seda Sayan, Özcan Deniz, Ferhat Göçer ve Gülben Ergen gibi ünlü sanatçıların sahne alacağı açıklandı. Aydın, konuşmasının devamında bazı organizasyon firmalarına ateş püskürdü. Özellikle camiaya yeni giren bazı kişiler için “çantacı” tabirini kullanan Aydın, “Beni tüm Türkiye ‘Taka Süleyman’ olarak bilir. Biz işimizi adam gibi yaparız. Bazı kişiler kendilerini organizasyon firması zannederek ihalelere giriyor. Payas Belediyesi’nde yapılan ihalelerde en düşük teklifi ben verdim. Bu durumdan rahatsız olan firmalar olmuş. Bizler herkese hesabımızı gönül rahatlığıyla veriyoruz. Az para kazanarak iş yapıyoruz. Bazı çantacı firmalar gibi yüksekten uçmuyoruz” dedi.
Basın toplantısına Payas Belediyesi Basın yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Zafer Emeksiz de hazır bulundu. Emeksiz, gerçekleştirilecek olan ramazan programının daha güzel geçmesi için yoğun çaba ve gayret sarf ederken, bu özverili çalışmasının şenlikler boyunca süreceği öğrenildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.