Funda Arar coştu coşturdu

Funda Arar coştu coşturduİskenderun’da sahne alan Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Funda Arar 29. Kültür ve Turizm Festivalinde Atatürk Anıt alanındaki açık hava konserinde dansları, sıcak ilgisiyle alanı dolduran kalabalığın coşkusuna coşku kattı. Türk askerinin İskenderun üzerinden Hatay’a girişinin 73. yıldönümü ile 29. Kültür ve Turizm Festivali’nin üçüncü gecesinde açık hava konseri veren Funda Arar alanı dolduran binlerce İskenderunlu’ya büyük keyif yaşattı.
Pembe-kırmızı iki parça boyundan askılı uzun, şık bir elbiseyle dikkat çeken güzel sanatçı Funda Arar, daha önce İskenderun’a birkaç kez geldiğini ve bildiğini belirterek ‘Heyecanlıyım, çok güzel bir kalabalık var” dedi. Arar, seslendirdiği şarkılarıyla kendini izlemeye gelen genç, yaşlı, kadın ve erkek hayran kitlesinin gönlünü bir kez daha fethetti. Sahne performansı, alanı dolduran İskenderunlularla sıcak diyalogu konserine yansıyan Funda Arar, kendine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şahanesiniz, süpersiniz. İskenderun’a her gelişimizde böyle güzel karşılıyorsunuz bizleri, sağ olun, var olun, teşekkür ediyoruz. 29. İskenderun Kültür ve Turizm Festivalinde sizlerle beraberiz. Çok mutluyuz burada olmaktan, İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hamit Yusuf Civelek’e de teşekkür ediyoruz. Burada sizlerle bizi buluşturan herkese teşekkür ediyoruz. İyi eğlenceler” diye konuştu. Canlı performansıyla izleyenleri kendine bir kez daha hayran bırakan Funda Arar Pop, arabesk ve alaturka şarkılarının yanı sıra Flamenko dansından esintileriyle de büyük keyif verdi. Bazı şarkılarını alanı dolduran binlerce İskenderunlu ile düet yaparak seslendiren Funda Arar, yaklaşık bir buçuk saat sahnede canlı performansıyla müzik ziyafeti çekti.

( 9 Video var )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki İçerikTürkiye özgürlükler ülkesi
Sonraki İçerikCanon artık İskenderun’da
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.