Sevinçlerimiz hüzne dönüşmesin

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, tatile çıkacak aileleri uyardı:

“Sevinçlerimiz hüzne dönüşmesin”

Sevinçlerimiz hüzne dönüşmesinİskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, tatile gidecek aileleri uyardı. Akın, araçların kontrollerinin mutlaka yapılması gerektiğini ifade etti.
Sevinçlerin hüzne dönüşmemesi için mutlaka araç bakımlarının yapılması gerektiğinin altını çizen İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, özellikle araçların fren sistemleri ve lastiklerin mutlaka kontrolden geçirilmesi gerektiğini kaydetti.
Yollarda daha dikkatli olunması gerektiğinin altını çizen Başkan Akın, biraz gecikmeli gitmeyle hiçbir şeyin kaybedilmeyeceğini belirterek, “Tatilimizi, seyahatlerimizi hüzne dönüştürmeyelim. Kazalar manevi açıdan olduğu kadar maddi olarak ta insanlara zarar veriyor. Trafik canavarına yenik düşmemek için yola çıkmadan önce araçlarımızın kontrollerini iyice yaptırmak gerek. Özellikle araç lastikleri ve fren sistemlerinin kontrolden geçirilmesi hayatımız için çok önemli” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.