TÜRFAD İskenderunsporlu futbolcuları onore etti

TÜRFAD İskenderunsporlu futbolcuları onore ettiTürkiye Futbol Adamları Derneği İskenderun Şubesi, İskenderun spor’un 3. lige çıkmasında önemli ölçüde gayret gösteren iki futbolcuyu plaketle ödüllendirerek onore etti.
TÜRFAD genel merkezinin faaliyet programı içerisinde yer alan plaket verme kampanyası çerçevesinde düzenlenen plaket töreninde futbol adına örnek bir tablo sergilendi.
Türkiye Futbol Adamları Derneği İskenderun Şubesi’nin tüm üyelerini hazır bulunduğu törende İskenderun’a futbol anlamında önemli başarılar sağlayan futbolcular ve teknik adamlar da katıldı.
TÜRFAD İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Akın Cerrahoğlu, genel merkezlerinin faaliyet kampanyaları içinde yer alan bu programı gerçekleştirmekten oldukça mutlu olduklarını ve bundan sonrada bu tür aktivitelere devam edeceklerini vurguladı.
Daha sonra İskenderunspor’un ve Türk Futbol tarihinin unutulmaz futbolcularından Levent Yılmaz, İskenderunspor’un geçen yıl 3. lige çıkmasında önemli bir rol oynayan futbolcusu Ender Tıraş’a plaket takdim etti. Tıraş’ın turuncu mavili ekibin altyapısından yetişip değerli bir futbolcu olduğunun altını çizen Yılmaz, “Milli takımda da oynamış olması sebebiyle Ender’in İskenderunluların gönlündeki yeri apayrıdır. Eminim ki bu ödül onun için çok önemli bir yer teşkil ediyordur. Ender’e İskenderun spor’u seven herkes adına teşekkür ediyorum. İnşallah futbol hayatını bundan sonra teknik adam olarak sürdürür. Kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
İskenderun spor’a büyük emeği geçen futbolcu Ender Tıraş ise, bu ödülü Yılmaz’ın elinden almanın kendisi için onur verici olduğunu kaydetti. İskenderun’da insanların insanları çekemediği bir ortam olduğundan yakınan başarılı futbolcu Tıraş, bu ödül töreninin bunların sonu olmasını temenni etti ve TÜRFAD yöneticilerine kendisine bu ödüle layık gördükleri için teşekkür etti.
Yine İskenderunspor’un tarihinde farklı ve anlamlı bir yeri olan yine aynı adı taşıyan küçük Levent diye tanınan Levent Erköse ise, futbolcu Zihni Özdemir’e plaketini takdim etti. İskenderun spor’un 34. lige çıkmasında emeği geçen Özdemir’e teşekkür eden Erköse, bu ödülü vermekten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Gol atmanın bir meziyet olduğunu fakat iyi, efendi ve dürüst bir insan olmanın apayrı bir meziyet olduğunu dile getiren Levent Erköse, turuncu mavili renklere terk dökerek kulübün bu noktalara gelmesinde katkı sağlayan Zihni Özdemir’e plaketini takdim etti ve başarılarının devamını diledi.

Önceki İçerikNardüzü Belediyesi’nin kültürel etkinliğine tam not
Sonraki İçerikAdı üstünde ‘KAPALI’ spor salonu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.