Havacılık Kulübü’nden teşekkür ziyareti

Havacılık Kulübü’nden teşekkür ziyaretiTHK İskenderun Sportif Havacılık Kulüp Başkanı Ahmet Çengel, Başkan Yardımcısı Handan Yücedal ve kulüp üyeleri, Belediye Başkanı Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Ahmet Çengel, geçtiğimiz haftalarda Türk Hava Kurumu ve İskenderun Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Hava Sporları Festivali’nde, belediyenin katkıları ve yamaç paraşütüne verilen destekten ötürü teşekkür etti. Belediye Başkanı Yusuf H. Civelek de, yaptığı açıklamasında, “İskenderun yamaç paraşütü için çok uygun bir coğrafyaya sahip. İskenderun halkının da yamaç paraşütüne ilgisi var. Bu spor dalını belediye olarak her zaman destekleyeceğiz” dedi. Kulüp Başkanı Ahmet Çengel, yamaç paraşütü uçuşlarının 5-9 Temmuz 2011 tarihinde yapılacağını ve 29. İskenderun Uluslararası Turizm ve Kültür Festivali’nde etkinliğin tekrarlanacağı açıkladı. Çengel, ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Yusuf H. Civelek’e bir de teşekkür plaketi sundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.