Tufan Yıldızlar Koleji’nde karne heyecanı yaşandı

Tufan Yıldızlar Koleji’nde karne heyecanı yaşandı2010-2011 eğitim ve öğretim yılını geride bırakan Tufan Yıldızlar Koleji öğrencileri okulun yönetim kurulu başkanı Osman Tufan’ın elinden karnelerini alarak ayrı bir mutluluk yaşadılar.
Dörtyol’da eğitim ve öğretim veren Özel Tufan Yıldızlar Koleji’nde öğrenim gören öğrenciler karnelerini alarak sevinç ve heyecan içinde yaz tatiline merhaba dediler.
Karne törenine Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, eşi Menekşe Tufan, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Karne töreni kimi öğrencilerin yaz tatiline girecek olmasından dolayı heyecan içinde geçerken, okuldan ayrılacak olan son sınıf öğrencileri içinse hüzün dolu geçti.
Özellikle minik öğrencilerin karne alacak olmasından dolayı sevinçleri gözlerinden okunurken, veliler ve öğretmenler de onların bu mutlu günlerine ortak oldular.
Tüm sınıflardaki karne törenine katılan Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, öğrencilere karnelerini vererek başarılarından ötürü kutladı.
Öğrencilerin ışıl ışıl parlayan gözleri karşısında zaman zaman duygulanan Tufan, “İşte benim yıldızlarım” diyerek duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Okulda öğrenim gören öğrencilere en iyi ve en kaliteli eğitimi verebilmek için bütün zamanlarını harcadıklarını kaydeden Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, öğrencilerin de bunun karşılığında başarı dolu karneleriyle bunu hak ettiklerini vurguladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.