İlçe Tarım Müdürlüğü göreve!

İlçe Tarım Müdürlüğü göreve!Karaağaç’a bağlı Konarlı Mahallesi’nde bulunan Güney Deniz Kooperatifi’nin içinde hizmet veren Güney Market, tarihi geçmiş ürünleri satarak halkın sağlığını olumsuz şekilde tehdit ediyor.
Günümüz Türkiye’sinde hükümet insanımızın sağlığı için her fırsatta yenilikler yapıp, sağlıkta reformlar yaratırken, gel gelelim kentimizde insan sağlığını tehdit edecek bir takım olaylarla karşı karşıya kalmak içten bile değil.. Karaağaç’a bağlı Konarlı Mahallesi’nde yeni inşa edilen Güney Kooperatifi’nin içindeki Güney Market’te bir vatandaşın aldığı yoğurdun tarihi geçmiş olması bu ürünü alan vatandaşların tepkisini çekerken, tedirginlik yarattı. Ürünün tarihinin geçmesi son anda fark edilirken, markete gidilerek durum izah edildi. Haberciler tarafından görüntü çekildiğinin farkına varan iş yeri sahibi bayan, görüntünün çekilmesine de engel olmanın yanında, bir de tepki gösterdi. Gıda ürünlerinde denetim mekanizması olan İskenderun İlçe Tarım Müdürlüğü’nün konuya el atmasını isteyen vatandaşlar, halkın sağlığının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini söylediler. Vatandaşların tek isteği ilgili kurumların iş yerlerini denetleyerek vatandaşın sağlığını tehdit edecek bu ürünlerin raflardan kaldırılması.. Bu arada bazı vatandaşlarımız da haber merkezimize sürekli şikayetlerde bulunarak İskenderun genelindeki iş yerlerinin denetlenerek tarihi geçmiş ürünlerin kontrol edilmesini istediler.

Önceki İçerikKörfez’de hortum paniği
Sonraki İçerikAK Parti’ye desteğiniz için teşekkür ediyorum
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.