AK Parti’ye desteğiniz için teşekkür ediyorum

Milletvekili Karasayar:

“AK Parti’ye desteğiniz için teşekkür ediyorum”

AK Parti’ye desteğiniz için teşekkür ediyorumAK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 12 Haziran seçimleri öncesinde karış karış gezdiği köylere bu sefer teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçimlerin ardından yine dur durak bilmeden köyleri karış karış geziyor. Karasayar, tüm halka partisine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, il ve ilçe belediye meclis üyeleri ile birlikte Kozaklı, Nergizlik, Karahüseyinli, Kışla, Arpaderesi, Harlısu, Helvalı, Pirinçlik ve Büyükdere köylerine gitti. Milletvekili KArasayar ve beraberindeki heyet köylerde coşkuyla karşılandı. 12 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin % 50’nin üzerinde oy alarak yine tek başına iktidara getiren halka teşekkür eden Karasayar, artık bu halkın yalana dolana ve popülist siyaset yapanlara itibar göstermediklerini ifade etti. AK Parti’nin bütün kadrolarıyla tek amacının bu ülke halkına hizmet etmek olduğunu altını çizen AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “Siz değerli halkımız bizi 12 Haziran’da yine tek başına iktidara getirerek istikrarın devam etmesini ve bu ülkeye hizmet gelmesini istediniz. Biz yalanla dolanla siyaset yapmıyoruz. Hizmetlerimiz ortada. İnşallah Başbakanımızın da dediği gibi ustalık dönemimizde bu hizmetler artarak devam edecektir. Hep birlikte Türkiye’yi güçlendirip ülke insanımızı da rahat ve huzurlu bir yaşam sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
8,5 yıllık AK Parti döneminde özellikle köylerin aldığı hizmetlerle artık belediyelerle yarıştığını kaydeden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, tüm köylülelere 12 Haziran seçimlerinde partilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Milletvekili Karasayar, konuşmasının ardından köy muhtarından köyün eksikleri hakkında bilgiler alırken, vatandaşların da sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.