Esnafa ‘e-vergi levhası’ kolaylığı

Esnafa ‘e-vergi levhası’ kolaylığıİskenderun esnaf odaları başkanları ile odaların idari personeli, birliğin toplantı salonunda Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı yetkililerince e-levha konusunda bir sunumla bilgilendirildi.
Toplantıya Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu, Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Ali Rıza Tatar, Grup Denetim Müdürü Mustafa Temur, Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Teksöz, 2. Başkan Uğur Fırat ve ilçemiz genelindeki oda başkanlarıyla onların idari personeli ile diğer konuklar katıldı. Toplantının açılış konuşması HESOB Başkanı Kadir Teksöz tarafından yapıldı. Teksöz, Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı ile sürekli istişare içinde olduklarını belirtip, eğitime önem verdiklerini kaydetti. Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu da imkanları dahilinde bilgilendirme toplantılarına ağırlık verdiklerini ifade etti ve sunumda e-levha konusunda bilgilendirme yapılacağını açıkladı. Başkan Dumlu’dan sonra Grup Müdürü Ali Rıza Tatar, e-levha ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi, sunum sonunda ise katılımcıların bazı sorularını yanıtladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.