Karasayar Turizm MYO’da oy kullandı

Karasayar Turizm MYO’da oy kullandı12 Haziran genel seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da da vatandaşlar sandık başına gitti. Birçok vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanacakları okullara giderek, oylarını güvenli ve rahat bir şekilde kullandı. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, eşi ve çocuğuyla birlikte Mustafa Kemal Üniversitesi Turizm Meslek Yüksekokulu’nda oyunu kullandı. Eşi ve çocuğuyla birlikte oyunu kullanan Milletvekili Karasayar, yaptığı açıklamasında, “Ülkemizin kalkınması, huzur ve güvenliği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son söz her zaman olduğu gibi halkımızın” dedi.
Dünkü seçimde ilkler de yaşandı. İlk kez şeffaf sandık seçmenin önüne konuldu. Yeni mühürler de yine ilk kez bu seçimde kullanıldı. Sağlık durumu yeterince iyi olmayan ve engelli vatandaşlar için ise sandık başkanı oy pusulası ve ‘evet’ mührünü salonun dışına çıkartarak, okul bahçesinde oy kullandırıldı. Demokrat Parti Hatay Milletvekili adayı Saadet Özmen de, Kocatepe İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandı. Özmen, seçimin ülkeye ve millete hayırlar getirmesini diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.