Suriye Milli Takımı İskenderun’a Geliyor

İssos Otel’de konaklayıp, Sakaryaspor tesislerinde antrenman yapacak,,

SURİYE MİLLİ TAKIMI İSKENDERUN’A GELİYOR

Suriye Milli Takımı İskenderun’a GeliyorOrta Doğu ülkelerinde mücadele eden Suriye Milli takımı, daha iyi bir ortamda kamp yapmak üzere 13 Haziran Pazartesi günü İskenderun’a geliyor. İskenderun’un Arsuz turistik bölgesi yolu üzerindeki İssos Oteli’nde konaklayacak olan Suriye Milli takımı, antrenmanlarını ise Sakaryaspor tesislerinde yapacak.
Forya Turizm Acentası Türkiye genel müdürü İsmail Polat’ın verdiği bilgilere göre, 13-28 Haziran tarihleri arasında İskenderun’a gelecek olan Suriye Milli takım kafilesinde aralarında Suriye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi İmad Hassan’la birlikte 37 kişi bulunuyor. Suriye Milli Takımı, İskenderun’da kamp yaptığı süre içerisinde aralarında İskenderun Sakaryaspor’un da bulunduğu bazı takımlarla da özel karşılaşma yapacak. Kamp öncesi olan Cumartesi günü İskenderun’a gelecek olan ve geçmiş yıllarda da, Diyarbakırspor’un formasını giyen Suriye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi İmad Hassan, süper ligde oynayan bazı takımlara da özel karşılaşma teklifinde bulunacağı gelen haberler arasında.
İskenderun Sakaryaspor kulüp Başkanı Yıldırım Alpay, Suriye Milli takımının İskenderun’a gelerek Sakaryaspor tesislerinden ücretsiz yararlandırılacağını ve kendilerini en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Önceki İçerikKızılay ve İMYO’dan öğrencilere destek gecesi
Sonraki İçerikHastalıkla mücadele için yardım bekliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.