5. Geleneksel Tek Pota Basketbol Turnuvası

5. GELENEKSEL TEK POTA BASKETBOL TURNUVASI MUHTEŞEM FİNAL GECESİ İLE SON BULDU

5. Geleneksel Tek Pota Basketbol TurnuvasıAntrenör Hamit Duman İskenderun halkına muhteşem bir gece yaşattı.4 Haziran Cumartesi gecesi yapılan finalde İskenderun da ki çeşitli kulüplerden 12 kategoride yaklaşık 100 takım katıldı.Organizasyonda müzik eşliğinde danslar, şov gösteri maçları, animasyonlar 6 gün boyunca tatlı, pasta, dondurma, kuru yemiş, hediyeler, kostümlü kahramanlar tam bir karnaval havasında geçen organizasyonlarda ÇELİK Organizasyon’un ZEYN Organizasyon işbirliği ile görkemli bir havai fişek gösterisi ve konfeti yağmuruyla adeta gökyüzündeki dansı turnuvanın büyüsünü arttırdı.Toplam 13 kategoride 26 takım 1. ve 2. ler 105 kişi ödüllerini aldılar.Büyük ödüller arasında sponsorlarımızdan Arsuz’un incisi olan GÜMÜŞ OTEL RESORT işletmecisi Rasim GÜMÜŞ tarafından 32 sporcumuz 2 gece 3 gün tatil ödülü kazandılar.Organizasyonumuza renk katan Gümüş Otel’e teşekkür ederiz.
İskenderun da daha öncede festival organizasyonlarında da yer alan Hamit Duman Hatay değil Türkiye’de de böyle organizasyon olmadığını belirtti. www.tekpota.com internet sitesinde yer aldığı organizasyonun tek ismi olduğunu belirtti.Hedefinin uluslar arası bir organizasyon olduğunu belirten antrenör bunu başaracağını vurguladı.
Ayrıca turnuvamıza katkılarından ötürü bizlerden 5 senedir desteğini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.