Bal Sürücü Kursu Arsuz’da Hizmete Girdi

Bal Sürücü Kursu Arsuz’da Hizmete GirdiÖzel Arsuz Bal Sürücü Kursu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Arsuz yolu üzeri Damla Sitesi karşısında hizmete giren Özel Arsuz Bal Sürücü Kursu, modern yapısıyla kursiyerlerini ağırlayacak. Kuruculuğunu Hüseyin Tuncer ile Kamil Turan’ın yaptığı Özel Arsuz Bal Sürücü Kursu, modern görünümü ve son model araçları ile davetlilerden tam not aldı. Açılışa İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, açılış öncesinde yaptığı konuşmasında, sürücü kursları sayesinde trafik bilincinin geliştirilmesi, can ve mal kaybının asgari düzeye indirilmesinin amaçlandığını belirterek “Sürücülerin eğitimli olması ve bakımlı araçlarla trafiğe çıkması gerekiyor. Sürücü kurslarımız, Milli Eğitim Müdürlüğü kontrolünde sürücü adaylarımızı eğitiyor. Bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Özel Arsuz Bal Sürücü Kursu kurucularından Hüseyin Tuncer de, yaptığı açıklamasında, bilim ve bilgi çağı olan 21. yüzyılda hayata adaptasyonun en önemli unsurunun eğitim olduğunu ifade etti. Tuncer, “Sürücü kursları aslında trafik açısından önemli bir eğitim yuvalarıdır. Ehliyet alacak olanları trafik kurallarına uymaya davet ediyorum. Kursiyerlere en kaliteli hizmeti vermeyi kendimize görev bildik. Kurs hocalarımızın hepsi kendi alanlarında uzman kişiler. Eğitim dokümanlarımızla birlikte ehliyet almak isteyen sürücü adaylarına iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından sürücü merkezinin açılış kurdelesi kesildi. Merkezi İskenderun’da bulunan Bal Sürücü Kursu’nda 20. yılını tamamlayanlara plaket verildi. Plaket alanlardan Bal Sürücü Kursu Müdürü Semir Eren, çok mutlu olduğunu söyledi. Açılış sonrasında davetliler canlı müzik eşliğinde hoşça vakit geçirdiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.