Şampiyona yakışan gece!

Şampiyona yakışan gece!2010-2011 Futbol sezonunda Hatay 1.Amatör liginde şampiyon olmasının ardından Süper amatör ligine çıkan İskenderun Sakarya Spor’un şampiyonluk gecesi Yeni Cemnur Spor Tesislerinde yapıldı. Geceye CHP Hatay Millet Vekili Abdulaziz Yazar, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu, İskenderun İlçe Spor Müdürü Turgay Erdoğan, İskenderun Demir Çelik Spor Kulüp Yöneticileri, Yeni İskenderun Spor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Mete İşcan, İskenderun Asaş Spor Kulüp 2.Başkanı Suat Atasever ve çok sayıda seçkin davet topluluğu katıldı. Hatay Gençler kategorisinde de şampiyon olan İskenderun Sakarya Spor’a destek verenlere Kulüp Başkanı ve yöneticiler tarafından teşekkür plaketi verildi.
Sidney Ajans’ın organizasyonluğunda Sanatcı Sunucu Hakan Doğanay’la birlikte geceye katılan seçkin davetli topluluğu gecenin geç vakitlerine kadar doyasıya eğlendiler. İskenderun Sakarya Spor Kulüp Başkanı Yıldırım Alpay yaptığı açıklamada, “Yeni yönetimi ve teknik kadrosunun uyumlu birlikteliğiyle grubunda tek şahıs kulübü olup belediye destekli külüpler ile mücadelesini çift kupayla tamamladık. Şampiyon olmanın gururunu yaşamaktayız. Bizleri destekleyen tüm İskenderunlular’a teşekkür ederiz” dedi.

Önceki İçerikU-13 liginde İDÇspor şampiyon
Sonraki İçerikSağlık ve güzellik merkezi hizmete açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.