Sağlık ve güzellik merkezi hizmete açıldı

Sağlık ve güzellik merkezi hizmete açıldıİskenderun’da dermatoloji (cildiye uzmanı) olarak faaliyetine başlayan Dr. Ebru Celkan’ın işyerinin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tayfur Sökmen Bulvarı üzerindeki açılışa İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, AK Parti Hatay milletvekili adayı Filiz Özçörekçi, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta ilk olarak söz alan cildiye uzmanı Dr.Ebru Celkan, “Kliniğimizin açılışına katılmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Epilasyon, cilt bakımları, zayıflama ve selülit tedavisinin yanında, bir çok cilt hastalıklarını kliniğimizde uzman ekiplerimiz ve modern cihazlarımız ile tedavi ediyoruz” dedi.
Ardından söz alan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, “Böylesine güzel bir sağlık hizmetini İskenderun’a kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. İnsan vücudunun en geniş organı derilerimizdir. Bu nedenle korunması gereken en önemli organımız cildimizdir. Günümüzde lazer uygulamaları da oldukça yaygınlaştı. Ancak bu işlerin uzman kişiler tarafından bilinçli bir şekilde yapılması lazım. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.