Ergin ‘PAŞA’lar gibi ağırlandı

Ergin ‘PAŞA’lar gibi ağırlandıAdalet eski Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, İnşaat Müteahhidi Paşa Karaca’yı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Paşa Karaca, sıcak diyaloglar ve karşılıklı iyi niyet çerçevesinde geçen ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, Ergin’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Adalet eski Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, bir yandan da nokta ziyaretler gerçekleştirerek, ziyaret gerçekleştirdiği kişileri onure ediyor. Ergin, beraberinde AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Musa Kurşun, 23. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili İsmail Soylu ile birlikte İnşaat Müteahhidi Paşa Karaca’ya konuk oldu. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Ergin ve eski milletvekili İsmail Soylu’nun birbirleriyle şakalaşmaları seçim yorgunluğunu bir nebze de olsa üzerlerinde attı. Ziyarette Ergin, neden AK Parti’ye oy verilmesinin gerekçelerini anlattı. 10 yıl önce Türkiye’nin koalisyon hükümetlerine teslim olduğunu, dolayısıyla ülkenin hep geriye gittiğini kaydeden Adalet eski Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, artık güçlü ve cesur bir Başbakanı olan, her zaman dimdik önüne bakarak büyüyen bir Türkiye olduğunu, bunun devam etmesi için de AK Parti’nin tik başına iktidar olması gerektiğini savundu. Ziyaretten mutluluk duyduğunu kaydeden İnşaat Müteahhidi Paşa Karaca, Ergin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, İbrahim Karaca ise seçim çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.