Devler ligine ‘Tosyalı Holding’ damgası

Devler ligine ‘Tosyalı Holding’ damgasıAylık olarak yayınlanan Capital Dergisi’nin mercek altına aldığı 29 holdingden 12’sinin cirosu düştü. Sanayi yatırımlarıyla yüksek oranlı üretim, istihdam ve ihracat gibi ekonomik parametlerle adından söz ettiren Tosyalı Holding, Türkiye’nin en büyük 20 holdingi arasında yer almayı başardı. 2009 yılında 1.236 milyon TL ciroya sahip olan Tosyalı Holding, yaptığı geniş ölçekli yatırımlarla cirosunu 2010 yılında 2.139 milyon TL’ye çıkardı. 2009-2010 yılları arasında ciro bazında yüzde 73 büyüme başarısı gösteren Tosyalı Holding, sanayi yatırımlarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilklere imza atarak, eğitim ve sağlık alanında gerek fiziki gerekse iç donanım açısından sıradışı projelere hayat verdi.
Her ay yayınlanan iş ve ekonomi dünyasının saygın dergilerinden Capital, 2009 yılında krizin etkisini ağır bir şekilde hisseden Türkiye’nin büyük gruplarını büyüteç altına aldı. Capital Dergisi’nin haberine göre, demir çeliğin dev oyuncusu Tosyalı Holding açısından 2010 tam bir atılım yılı oldu. Tosyalı Holding geçtiğimiz sene yüzde 73 büyüdü ve 2.139 milyon TL’lik ciro elde etti. Ciroda müthiş bir performans ortaya koyan Tosyalı Holding, çift haneli büyüme rakamıyla demir çelik sektöründe ulaşılması güç bir rekora imza attı. Aynı haberde demir çelik sektörüne yön veren Tosyalı Holding’in, üretime dönük yatırımları ve sosyal sorumluluk projeleriyle büyük bir topluluk görünümü kazandığına yer verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.