Öğrencilere ‘karamsarlığa kapılmayın’ semineri

Öğrencilere ‘karamsarlığa kapılmayın’ semineriİskenderun Rehberlik ve Araştırma Merkezi bir etkinliğe daha başarılı bir şekilde imza attı. Özel bir üniversitenin sponsorluğunda düzenlenen “Sınava Doğru Yüksek Motivasyon-Sınav Kazandıran Aile” konulu seminere konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın SBS ve LYS’ye girecek öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak ve kaygı düzeylerini düşürmek için öğrencilere ve velilere önemli bilgiler verdi.
İskenderun Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen üç seanslık seminerde bir konuşma yapan İskenderun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ali Akyol, öğrencilerin doğru yönlendirilmesi, gelecekleri ile ilgili karamsarlıklarının ortadan kaldırılması amacıyla böyle bir seminer düzenlediklerini ifade ederek amaçlarının öğrencilerin sınav streslerini üzerlerinden atmalarına yardımcı olmak olduğu söyledi.
Bu arada Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nden yapılan açıklamada 1. Seans katılan SBS öğrencilerinin 400, 2. Seansa katılan LYS öğrencilerinin 340, son seans olan aile seminerine de toplam 120 veli katıldığı bildirildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.